Vásárlás: Eleség / Magok


A mag az egyik legfontosabb papagáj-takarmány, ebből a természetben is nagyon sokat fogyasztanak ezek a madarak. A kis-és közepestestűek kedvence a fürtös köles, mely webáruházunkban is elérhető. A nagytestű papagájok a dióféléket (sima dió, makadám, kesu) és a mogyorót, valamint a mandulát szeretik, de ezekkel nem szabad túletetni őket, mert mindegyik hízlaló.

Fénymag díszmadaraknak, 600ml

Fénymag díszmadaraknak, 600ml
A háziasított hullámos papagájok takarmányának alapját a kölesfélék (így a fehér, sárga és a vörös köles) alkotják, kiegészítve többek közt fénymaggal, muharmaggal, lenmaggal, zabbal, árpával. Ezért a fénymag egy jó kiegészítő takarmány lehet a megszokott magok mellé, kielégítve a madár változatosság iránti igényét.

360 Ft / 600 ml

Készlet: 10
Vörös köles díszmadaraknak, 450 gramm

Vörös köles díszmadaraknak, 450 gramm
Kiváló étrendi hatású, a többi gabonához képest rosttartalma magasabb, vastag és kemény héjú, apró méretű mag, amely a papagájok teljesítményére kitűnő hatással van. A köles négy színváltozata közül – fehér, sárga, vörös és zöld – a vörös köles rendelkezik a legkeményebb, míg a fehér a legpuhább héjjal.

210 Ft / 450 gramm

Készlet: 6
Eleség hullámos papagájnak, 400 gramm

Eleség hullámos papagájnak, 400 gramm
Egyszerű magkeverék hullámos papagájok és más, hasonló méretű papagájok etetésére. Önetetőből felkínálva kiválóan etethető, a magok mérete ideális, az elfogyasztott magok héját időnként érdemes kikotorni az etető aljáról, hogy ne okozzon dugulást. Hasonlít a papagáj természetes étrendjéhez, amit a vadonban megszokott.

200 Ft / 400 gramm

Készlet: 14
Mageleség nagypapagájnak, dobozos, 500g

Mageleség nagypapagájnak, dobozos, 500g
A népszerű Panzi termékcsalád eleségei figyelembe veszik a tollas kedvenceink táplálkozási igényeit és ennek megfelelően biztosítják a hiányt semmilyen tápanyagban nem szenvedő, kiegyensúlyozott táplálkozást. A jól összeválogatott Panzi termékek esetén kiegészítő táplálékra nincs szükség, gyümölcs persze etethető.

400 Ft / 500 gramm

Készlet: 20
Mageleség hullámos papagájnak, dobozos, 500g

Mageleség hullámos papagájnak, dobozos, 500g
Teljes értékű eledel hullámos papagájok és más, hasonlóan kistestű egzotikus madarak számára. A Panzi termékcsalád termékei figyelembe veszik szeretett papagájaink táplálkozási, takarmányozási igényeit és ezeknek megfelelően biztosítják a minden téren kielégítő, hiánymentes, kiegyensúlyozott táplálkozást.

390 Ft / 500 gramm

Készlet: 20
Fürtös köles 80 gr

Fürtös köles 80 gr
A fürtös kölest az összes papagáj kivétel nélkül imádja, a kicsiktől a legnagyobbakig. Etete szórakoztató jellegének csak a fantázia szab határt, mert alakjának köszönhetően a kalitka, röpde tetszőleges részére fellógatható-akasztható, vagy csipesszel feltehető, így a táplálkozás a papagájnak szórakozás is egyben.

210 Ft / 2 darab

Készlet: 6
Panzio szenegál fürtös köles kalász 2 db-os

Panzio szenegál fürtös köles kalász 2 db-os
A papagájtartás egyik nagy kihívása a madár lekötése. Ők állandó foglalkoztatást igényelnek, nem szabad, hogy unatkozzanak, mert abba belebetegszenek. A fürtös köles kiváló megoldás erre a kihívásra, mert a papagáj úgy szórakozik, hogy közben egy tápláló eleséget is elfogyaszt, ami nem kerül sokba a gazdinak.

500 Ft / 2 darab

Készlet: 5

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >