Vásárlás: Lakberendezés / Lámpa


A lámpák anyaga szárított, tömör gyümölcsfa. A fa az alapos szárítás és a kéreg eltávolítása után csiszoláson esik át, majd erdei tölgy színű festést, végül pedig fényes lakkréteget kap. A rusztikus bútor lényege az egyszerűség és az alacsony szintű megmunkálás, tehát ezek az alapanyagok eredeti, csomós, repedt formájukban válnak bútorokká. Rusztikus lámpáinkat többféle kivitelben gyártjuk, közös jellemzőjük, hogy mindegyik kompletten, az elektromos rendszerrel és az izzóval együtt kerül értékesítésre, tehát azonnal használatba is vehető.

Antiguo rusztikus fa rönk lámpa

Antiguo rusztikus fa rönk lámpa

A kézzel, szilárd keményfából készített termékek sajátos jellemzőkkel rendelkeznek, mint például a fa szemcsés mintázata, a kilógó csomók, a faanyag érdessége és sima textúrája, valamint a hibák. Ennek ellenére mindegyik egyedi és gyönyörű lesz. A képen látható lámpák viharvert, öreg diófából készültek, hangulatuk, szépségük egyedi, nincs belőlük két egyforma. De ennek a különleges terméknek a célja nem is a sorozatgyártás, hanem a darabonkénti egyediség.

Egyedülálló lámpáink régi, hatalmas fák ágaiból készülnek. mindegyikük szokatlan alakú és érdekes! Mintha egy mesebeli lény keze adna fényt és meleget. A lámpa tökéletesen illeszkedik a belső térbe, lenyűgöző az a melegség és a kényelem, amelyet otthonodba hoz! Érdemes kipróbálni, hogy különböző fajtájú és színű izzókkal felszerelve lámpáink, és ezáltal a bevilágított tér hangulata is milyen nagyot változik.

Szinte bármilyen belső térbe tökéletesen illik, épp ezért remek ajándék. A fát gondosan kezeljük és több réteg festékkel, majd fényes lakkal vonjuk be az eredeti szépség maximális megőrzése érdekében. Abszolút egyedi termék, biztos lehetsz benne, hogy ebből nincs még egy ugyanilyen. Ki ne szeretne egy darab gyönyörű, vad természetet behozni otthonába?

Íróasztalra vagy éjjeli asztali lámpaként is tökéletes, tömörfa alapú, barnás-feketés színhatással rendelkezik, tele gyönyörű szemcsékkel és az élő fa megmaradt darabjaival és jellemzőivel: kitüremkedések, repedések, ágak tövei, csomók. A rusztikus fa a természetes szépség érzetét kelti minden otthonban.

A lámpaernyőt helyettesítő lámpás gyönyörű melengető hangulatvilágítást hoz létre, emellett pedig mindegyik darab csodálatosan egyedi. Válassz a színvilágodnak megfelelő izzót bele, ha kísérletezni szeretnél az elérhető hatásokkal. A legjobb dolog ebben a termékben az, hogy minden darab egyedi és időtálló. Legyen ez a meglepő belépő, amivel üdvözölöd a vendégeket a folyosón, világítson a hálószobában vagy a nappaliban.

Lámpáink közös jellemzője, hogy a vezetékek csak nagyon minimálisan látszanak, mert a kifúrt lámpatesten belül, rejtve futnak. Ez a balesetveszélyt is jelentős mértékben csökkenti. A lámpással szerelt kivitelnél az izzócserét a lámpást óvatosan kinyitva lehet elvégezni. A be-ki kapcsolást a hagyományos lámpáknál megszokott kapcsolóval lehet elvégezni. Ezeket a felszereléseket az ár tartalmazza.

A természetes szín biztosítja, hogy a fa mély, bonyolult mintázata merészen kiemelkedjen, különösen akkor, ha világít, ami tovább javítja a látványt. Olvasáshoz vagy hangulatvilágításnak is tökéletes, mindez csak az elhelyezés magasságának és pontjának, illetve az izzó erejének kérdése.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >