Vásárlás: Kellék / Kalitka


Rengeteg papagáj otthona a kalitka. Bár egyre inkább elavultnak és nem kellően állatbarátnak minősül ez a fajta tartási mód, egyelőre mégis leelőzi a röpdés vagy szobai tartást. Egy jó kalitka a papagáj otthona, ahová önként is visszatér, a berendezését szereti és azt is tudja, hogy odabent biztonság és eleség várja. A kalitka kialakítása és mérete nagyban függ a papagáj fajtájától.

Fürdetőtál papagájoknak, műanyag, 14 cm

Fürdetőtál papagájoknak, műanyag, 14 cm
A papagájok számára a rendszer fürdés nem csak szórakozás, de egészségügyi szükséglet is: tollaiknak és bőrüknek rendszeresen nedvességre van szüksége. A természetben ezt az eső persze megoldja, a háziasított tartásnál pedig ez az egyszerűen használható, kalitkára akasztható fürdetőkád lehet a segítség.

850 Ft / 1 darab

Készlet: 3

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >