Vásárlás: Kiegészítők / Alom


A papagájkalitka aljára mindenképpen kell valami, hogy ne ragadjon rá a matéria. Az újságpapír vagy hasonló maradékok használata nem szerencsés, mert sok bennük a madárra káros anyag, illetve az is gond, hogy ezeket nagyon hamar szétrágják és így nem tudják ellátni funckiójukat. Az általunk forgalmazott almok egészségesek a papagájnak és könnyel eltávolíthatók a gazdának.

Madárhomok 1kg

Madárhomok 1kg
A madárhomokot leginkább a kalitka vagy papagájketrec aljára szokás tenni, alomanyagként. De emellett van egy másik funkciója is, a papagáj meg is eszi, a homok pedig segíti az emésztését. Emiatt is fontos a homok néhány naponkénti cseréje, hogy ne tudjon elszennyeződni, mert az egészségtelen lehet.

160 Ft / 1 kg

Készlet: 10
Homokpapír 7db-os 28x46 cm

Homokpapír 7db-os 28x46 cm
A karmok túlnövésének megelőzésére használható időszakos kiegészítő. Ha a papagáj karma a normális méretnél hosszabb, beakadhat neki szinte bárhová, amitől megijed, elkezdi rángatni és ez végső soron sérülésekhez vezethet. A túlnövésnek indult körmök megfékezésre homokpapírt kell tenni a kalitkába, heti 1 napra.

590 Ft / 1 darab

Készlet: 5
Madárhomok 3kg

Madárhomok 3kg
A madárhomok jelentősen hozzájárul a szabályozott, megfelelő emésztéshez. Nagy mennyiségben tartalmaz értékes kalciumot, ásványi anyagokat és nyomelemeket is. Kagylóhéjjal dúsított. A homokot a kalitka vagy a papagájröpde aljára kell elteríteni, és néhány naponta le kell cserélni, amikor már nem tiszta.

1 150 Ft / 3 kg

Készlet: -3

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >