Vásárlás: Lakberendezés / Bortartó


Bortartóink minden esetben feldolgozatlan, asztalosüzemet sose látott, természetes állagú fákból készültek. Méretre vágás, hántolás, alapos tisztítás és csiszolás után sötét festékkel és fényes lakkal kaptak kezelést, ezáltal nyerik el rusztikus jellegüket. Mindegyik egyedileg, kézzel készült, az egyes típusokon belül az alapanyagok sem voltak egyformák, ezért minden ilyen lakberendezési tárgy egyedi és megismételhetetlen.

Piel rusztikus fa bortartó, álló

Piel rusztikus fa bortartó, álló

Az alkoholtartalmú italok esetében a bornak nemcsak a legtöbb egészségügyi előnye van, de zsír- és koleszterinmentes is. Különböző borok illenek a különféle ételekhez, ezért érdemes néhány palackot kéznél tartanod, ha szívesen rendezel vacsorákat barátoknak, családtagoknak vagy munkatársaknak. A minőségi borállvány elengedhetetlen, és ha ezeket a sorokat olvasod, akkor most találtál nálunk egy igazán különleges, rusztikus darabot.

Piel rusztikus fa bortartó, fekvő

Piel rusztikus fa bortartó, fekvő

Ez a kézzel készített asztali bortartó elegáns módja egy házi bor- vagy whiskykollekció megtartásának, bemutatásának. Finom görbülete művészi jelleget biztosít neki, miközben elég egyszerű is ahhoz, hogy bármilyen otthoni stílushoz jól illeszkedjen. Ez az állvány legfeljebb 3 palackot képes befogadni, a legtöbb, szabványos méret belefér.

Ha az ebédlő valami különleges dologért kiált, válassza egyet a Piel bortartó-család tagjai közül! Ez a termék ipari stílussal és kreatív érzékkel egyaránt rendelkezik, a felhozatalból pedig kiválaszthatod a neked megfelelő méretet és elrendezést.

A termékcsaládban megtalálható a közepes méretű (50 cm), álló és fekvő kivitel, ezekben 2 illetve3 üveg, vagy 1 üveg és 2 pohár helyezhető el egyidejűleg. Asztalra, konyhába vagy a nappaliba is ideális. A kicsi, egy üveges méret zsúfoltabb vendégségek bortartójaként működik jól, ahol kevés hellyel rendelkező, alaposan megpakolt asztalt szeretnénk feldobni valami különlegessel. Az óriás méretből az alapanyag ritka előfordulása és nehéz beszerezhetősége miatt keveset gyártunk, ez a hatalmas terek rusztikus dekorációs eszközeként teljesít jól.

Ezek az elegáns, fából készült borállványok kézzel készülnek, kiváló minőségű tömör faanyagok szolgálnak alapul, jellegzetes rusztikus stílusban. Ez azt jelenti, hogy a faanyag sok szép, természetes tulajdonságát és jellemvonását megőrzi, amelyek minden darabot teljesen egyedivé tesznek. Annak érdekében, hogy a borállványok többféle helyre megfelelőek legyenek, különféle kivitelben kínáljuk őket. Talán ez az utolsó simítás, amire otthonodnak szüksége van!

A szakszerűen kidolgozott, fából készült borállvány mindig egyedi és exkluzív. A rusztikus megjelenésű borállvány intelligens tárolási megoldásként funkcionál otthonodban. Az egyszerű, hagyományos kialakítás lehetővé teszi a fából készült állvány keveredését bármilyen dekorációval vagy berendezési stílussal!

Tartós, fából készült borállványaink változó számú boros palack tárolására képesek, tehát a felhozatalból mindenki kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőt. Az állvány retro megjelenést kölcsönöz a helységnek. Csak tedd a borosüvegeket az tartóba, így rendezettebbé és különlegesebbé válik a "borvidék". A fekvő kivitel előnye, hogy tároláskor a palackok vízszintesen ülnek, így a bor érintkezik a parafával és megakadályozza annak kiszáradását. Borállványaink tömör fából készültek, mindegyik saját egyedi karakterrel bír, a fa szemcsézete is látható rajtuk. Ezek az állványok rusztikus, elegáns, exkluzív dizájnt kínálnak.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >