Vásárlás: Eleség / Sült finomságok


A sütőben nem csak az ember számára készülhetnek csemegék! Kiváló minőségű alapanyokból (amiket papagájunk nyersen is szeret) készítenek madárcsemegét az erre szakosodott konyhaművészek. Egy kis kisérletezgetéssel könnyen megtalálható papagájunk kedvence, amit ezután rendszeresen, az alap takarmányai mellé lehet adni neki, mint csemegét.

Yoyo Mézeskarika hullámos papagájnak 70g

Yoyo Mézeskarika hullámos papagájnak 70g
A Yoyo Mézeskarika segítségével a kis-vagy közepes méretű papagájnak szórakoztató és tápláló eleséget adhatunk, kiegészítőként a napi megszokott alaptakarmányok mellé. Mivel a legtöbb egzotikus madár édesszájú, de cukrot nem ehet, ezért a mézzel megédesített takarmányokat mindig nagy örömmel fogyasztják.

320 Ft / 70 gramm

Készlet: 10
Yoyo Mézeskarika nagypapagájnak 70g

Yoyo Mézeskarika nagypapagájnak 70g
A madár élőhelyén fellógatott karika csipegetése a természetes környezetében mindennapos, de a fogságban tartva hiányzó, hasznos erőkifejtésre készteti a papagájt, és megfelelő elfoglaltságot nyújt részére Így a madár nem unatkozik, le tudja foglalni magát, minek következtében jó közérzete állandósul.

320 Ft / 70 gramm

Készlet: 8
Rágórúd papagájnak tojással és gyümölccsel, 2db

Rágórúd papagájnak tojással és gyümölccsel, 2db
2 az 1-ben rágóbotok közepes testű papagájok számára, tojás és gyümölcs hozzáadásával. „Kettő az egyben” sorozat - mindegyik doboz két különböző botot tartalmaz, így a papagáj változatos ízű szórakozásban részesülhet, miközben egy tápláló, egészséges eleséget fogyaszt. A Stick egy kivételesen egyedi élelmiszer.

550 Ft / 2 darab

Készlet: 3
Rágórúd papagájnak mézzel és piskótával, 2db

Rágórúd papagájnak mézzel és piskótával, 2db
A Rúd mézzel és piskótával egy teljesen egyedi élelmiszer, amelyet kifejezetten a papagájok igényei és ízlése kielégítésére fejlesztettek ki. Kiváló vitamin, nyomelem- és ásványi-anyag forrás, amelyek nélkülözhetetlenek a jó egészséghez és a megfelelő növekedéshez. Vele az etetés szórakoztatóvá válik.

520 Ft / 2 darab

Készlet: 3

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >