Vásárlás: Kiegészítők / Odú


A papagájodút óvatosan kell alkalmazni. Még nem ivarérett madarak esetében nincsenek különösebb veszélyei, eljátszanak benne és kész, de a kicsit idősebb egyedeknél előhozza a szaporodási ösztönt és elkezdenek fészket építeni belőle, amit idővel tojásrakás is követhet. Ennek az időszaknak a negatív mellékhatásait sokan már ismerik, persze nem elhanyagolható az a pozitívum, hogy használatával kispapagájok születhetnek.

Hullámos Papagáj Odú, 16x17x18,5cm

Hullámos Papagáj Odú, 16x17x18,5cm
A háznál tartott papagájok szaporíthatóak is, sokan foglalkoznak is ezzel hobbi szinten a tartók között. Aki szereti ezeket a madarakat, annak nagy öröm részt venni egy új egyed megszületésében, szívesen teszi szülővé meglévő madarait. Megfelelő kialakítású papagájodú nélkül azonban ez nem sikerülhet.

1 350 Ft / 1 darab

Készlet: 0
Nimfa papagáj odú, 20x21x24,5cm

Nimfa papagáj odú, 20x21x24,5cm
A közepes méretű papagájok házi tenyésztése közel sem megoldhatatlan kihívás, hiszen a nimfa-vagy kecskepapagájokban is erősen dolgozik a szaporodási ösztön. Tenyésztésre egészséges, ép tollazatú, lehetőleg azonos színű, kétéves egyedeket érdemes kiválogatni. Ha párba álltak, ideje beszerezni az odút!

1 500 Ft / 1 darab

Készlet: 0

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >