Vásárlás: Kellék / Etetők


Az etető a papagájtartás egyik legfontosabb kelléke, hiszen ebből kapja a madár a napi táplálékát. Lényeges, hogy könnyen és alaposan lehessen tisztítani, fel-és leszerelése egyszerű legyen és olyan anyagból legyen, ami tartós, nem rágja szét a madár (ez rendszerint műanyag). Nagypapagájok esetében csak a fémből készült etető-itatótál lehet elég tartós.

Etető fehér akasztós 11 cm-es

Etető fehér akasztós 11 cm-es

A papagájok etetésének egy legnagyobb problémája, hogy rettenetesen pazarolnak. Szokásuk az ételt kisöpörni az etetőből, és amit ledobálnak, azt később már nem, vagy csak kis részben hasznosítják. Ez a fajta etetőtál erre kínál megoldást, mert ebből csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudják kidobálni a magokat.

Etető fehér 12.5 cm

Etető fehér 12.5 cm

Ez a nagy méretű takarmány-tároló és önetető hosszú ideig képes táplálni a madarakat. Az átlátszó műanyagból készült burkolat megóvja a papagáj ételét a nedvességtől, és lehetővé teszi, hogy akadálytalanul távozzon a kis ételtálba, amint az üres. Tartalmaz egy tartót is, ennek segítségével gyorsan rögzíthető a ketrec külső falához.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >