Vásárlás: Lakberendezés / Dekoráció


Rusztikus dekorációs tárgyaink különleges hangulatot varázsolnak bármilyen helységbe. Valódi fából készültek, az alapanyaguk szárított diófa és mogyorófa. Az alapos szárítást követően fenyőszínű festékkel és fényes lakkal kezeltük őket, így sokáig megőrzik csillogó szépségüket. Amitől óvni kell őket, az a túlzott napfény, a nagy meleg és a magas páratartalom.

Taula rusztikus asztal farönkből

Taula rusztikus asztal farönkből

Rendkívül erős, impresszív lakberendezési tárgy, mely csillogó felületével és természetes megjelenésével azonnal magához vonzza a tekinteteket. A hántolt, csiszolt és lakkozott fa mintha egy természetbeli időutazásból csöppent volna az emberi környezetbe. Színei a ráeső fénytől függően szinte állandó változásban vannak. Különleges darab.

Lavadora rönkszelet alátét, közepes

Lavadora rönkszelet alátét, közepes

A Lavadora-família közepes méretben készült tagja alátétként használható, natúr fából készült, gyönyörű és egyedi darab, mely első találkozáskor egész biztosan maradandó élményt nyújt. A alátét 100%-ban diófából készül, rusztikus stílusban. Tökéletesen használható asztali elemként vagy akár a ház körüli dekorációként is. A felhasználási lehetőségek számának csak a fantázia szabhat határt.

Farönk rusztikus dekoráció, 40 x 16 cm

Farönk rusztikus dekoráció, 40 x 16 cm

Ahány lakás, annyiféle stílus és berendezés. A rusztikus dekoráció viszont szinte az összes elképzelhető variációt képes feldobni egy kicsit, ez a dekorációs darab pedig pontosan erre bizonyíték: a farönk a nappalitól a hálóig bárhol jól mutat és a felhasználási módnak csak a lakástulajdonos fantáziája szabhat határt.

Képkeret papagájtollakkal, fehér

Képkeret papagájtollakkal, fehér

Az asztal dísze lehet ez a valódi papagájtollakkal kirakott képkeret, mely a természet legszebb színeit tárja elénk. Minden madár tolla szép, de úgy tartják, mind közül a papagájoké a legszínesebb és a legszebb. Ez az egyedi dekorációs elem kétféle óriáspapagáj válogatott tollaiból készült és teljesen egyedi.

Képkeret papagájtollakkal, fa

Képkeret papagájtollakkal, fa

Fából készült képkeret, fehér háttérrel, valódi, sokszínű papagájtollakkal kirakva. Valódi papagájtollakból készült, nem utánzat vagy műanyag, ezek valóban a természet színei. Többféle méret és szín, két különböző ara papagáj fajta tollaiból készítve. Feltehető falra vagy a támasztója segítségével állítva.

Az IKEA és a JYSK korában a tömegbútorok eluralták a piacot, nehéz dolga van annak, aki valami egyedit szeretne magának. Ugyanakkor a rusztikus stílus a bútorok piacára is betört és egyre többen néznek ki maguknak valami egyedi dolgot ebben a kivitelben.

A rusztikus stílus egyik lényegi pontja az egyediség, amit úgy igyekszik elérni, hogy a bútorok és a dekorációk által megoldandó feladatokat, szerepköröket egy régies, természetközeli aspektusból közelíti meg.

Ez tehát egy átfogó kifejezés számos különböző stílusra. A legalapvetőbb meghatározása szerint a rusztikus egy természetes, durva, idős és hétköznapi dizájnt ír le, így számos stílus elegye is egyben, amelyek megjelenésükben eltérnek egymástól. A rusztikus otthonnak, legyen az ház vagy vízparti nyaraló, egyik meghatározó jellemzője a természetes anyagok használata. Ez sok fát és követ (mind a bútorokban, mind a mennyezeten / falakon), valamint olyan szöveteket jelent, mint például a zsákvászon és a hagyományos vászon.

"A rusztikus design a szerves elemek felhasználása a legtermészetesebb állapotban" - mondja Katie Hodges belsőépítész. A tervezés egyszerű, természetes és földhözragadt érzéssel bír. A nyersanyagok között is éppen ezért gyakran jelennek meg a befejezetlen, feldolgozatlan fák és kövek.

A kortárs rusztikusnak azonban éppen napjainkban jött el egy olyan, különleges pillanata, amikor ezen stílus egyszerű elemei kombinálódnak a tiszta vonalvezetésű modern dizájnnal a friss, könnyű és megalapozott esztétika érdekében. A rusztikus dekoráció önmagában általában nehezebb, sötétebb elemekből áll, ezért a két stílus összevonása valami könnyű és nyitott dolgot eredményez, ami mégis nagyon természetes.

A rusztikus bútorok és dekorációs tárgyak kissé durvák. A kialakítás soha nem tökéletes, mivel nagy része nyers erdőből és kőből készül, ezért a kinézet is ezt tükrözi vissza. A természetes anyagok sokféle alakja, textúrája és színe biztosítja, hogy a darabok egyediek legyenek és ne szériakinézetűek. Az alapanyagok között sok a visszanyert hulladékfa vagy az uszadékfa. A rusztikus elemeket bármilyen tervezési stílusba be lehet építeni, amennyiben az kiszámított és jól mérhető.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >